-

به سایت معاونت غذا وداروی خراسان شمالی خوش آمدید

نان سنگک کاملترین نان از نظر ارزش تغذیه است

یكشنبه ٢٦ بهمن ١٣٩٣ ساعت ١١:٤ ق.ظ   ( بازدید : 1142 نفر )


درمیان نان های ایرانی ، نان سنگک درصورت استفاده از آرد کامل ورعایت دستورپخت سنگک کاملترین نان از نظر ارزش تغذیه است.

مدیرنظارت برامور مواد غذایی ، آرایشی وبهداشتی معاونت غذا ودارو دانشگاه با بیان این مطلب گفت : نان به عنوان کالایی اساسی وضروری دارای اهمیت ویژه ای درسبد مصرفی خانوارها است وبخش قابل توجهی از انرژی مورد نیاز مردم از نان تامین می گردد.

دکتر « حسن براتی زاده » افزود : تهیه ، تولید وعرضه نان سالم وبهداشتی درحفظ سلامت جامعه موثر است ، نان هایی که با رعایت شرایط کامل تخمیر وپخت ، از آرد کامل ( آرد سبوس دار) تهیه می شوند نسبت به نان تهیه شده با آرد سفید ارزش غذایی بالاتری دارد .

این مسئول درادامه با بیان اینکه  مصرف روزانه این نان ها ، مقداری از نیاز بدن به املاح ، پروتئین ، فیبر و ویتامین ها را تامین می کند ، تصریح کرد : توصیه می شود به هنگام مصرف نان سبوس دار ، از نوشیدن مایعات به ویژه آب ، آب میوه ها ونیز مصرف روغن زیتون غافل نشوید این مواد به اثر بخشی سبوس درحفظ سلامتی بدن کمک می کنند.

دکتر « براتی زاده » همچنین با تاکید براینکه رعایت اعتدال ومیانه روی در درمصرف هر نوع ماده غذایی ( هرچند که مفید باشد ) لازم وضروری است بیان کرد : افراط وزیاده روی درمصرف سبوس ممکن است باعث ایجاد اسهال ، انسداد روده والتهاب دیورتیکول روده شود.


منبع : سایت قدیم معاونت غذا و دارو چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.










جستجو

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...