-

به سایت معاونت غذا وداروی خراسان شمالی خوش آمدید

ایجاد ایمنی بیشتر با مصرف خرمالو

چهارشنبه ١٩ آذر ١٣٩٩ ساعت ٩:٩ ق.ظ   ( بازدید : 625 نفر )


مصرف خرمالو ایمنی بیشتر در بدن ایجاد کرده و از بروز برخی بیماری ها در بدن پیشگیری می کند.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این خبر گفت : خرمالو میوه ای با طبع گرم، پر کالری و سرشار از انواع ویتامین های آ، ب، املاح و کلسیم ،گوگرد،  آهن، فسفر، پتاسیم و روی است.
وی با بیان این که مصرف خرمالو باعث تقویت لثه می شود، افزود: خرمالو میوه معجزه‌آسایی است که در افزایش بینایی، شفافیت پوست و پیشگیری از بسیاری از بیماری ها تاثیر بسزایی دارد.
وی اظهار داشت: خرمالو سرشار از آنتی اکسیدان است که در برابر بیماری‌های مختلفی نظیر بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان‌ها ایمنی ایجاد می‌کند.
وی به وجود فیبر فراوان این میوه اشاره  و خاطرنشان کرد: خرمالو دارای فیبر بسیار بالایی است که یبوست در افراد را برطرف می کند و همچنین به دلیل پتاسیم و منیزیم بالا با کلسترول و فشارخون بالا مقابله می‌کند.
وطن دوست با اشاره به چربی و نمک پایین این میوه گفت: خرمالو حاوی کاتچین است که خواص ضد عفونی، ضد التهاب و ضد خونریزی دارد.
وی یادآور شد: با توجه به شرایط کنونی و نیاز افراد به تقویت سیستم ایمنی بهتر است از مصرف این میوه پرخاصیت غافل نشویم و آن را در برنامه روزانه و هفتگی خود بگنجانیم.


منبع : ت2-1444ن چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.










جستجو

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...