-

به سایت معاونت غذا وداروی خراسان شمالی خوش آمدید

برگزاری اولین جلسه کارگروه آرد، نان و گندم استان خراسان شمالی

دوشنبه ٢ اردیبهشت ١٣٩٨ ساعت ٩:٤٢ ق.ظ   ( بازدید : 324 نفر )


اولین جلسه کارگروه آرد، نان و گندم استان خراسان شمالی در محل استانداری برگزار گردید.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا وداروخراسان شمالی "وب دا" اولین جلسه کارگروه آرد،نان وگندم استان در محل استانداری برگزار گردید. دکتر حسن براتی زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی وبهداشتی معاونت بیان کردند در این جلسه ضمن بررسی مسایل متعدد در حوزه نان و آرد استان، بنا به پیشنهاد  اداره کل استاندارد و معاونت غذا ودارو موضوع سلامت نان مطرح ومورد بحث و برسی قرار گرفت.

در این جلسه دکتر براتی زاده ضمن اشاره به اینکه رعایت حد مجاز سبوس گیری در آرد تحویلی به نانوایی ها رعایت نمیشود و این یعنی تهدید سلامت که کارگروه باید توجه جدی به آن داشته باشد  خصوصاً این موضوع باید در نان سنگک که یکی از بهترین و با کیفیت ترین نانهای مصرفی باید باشد رعایت حد مجاز سبوس گیری انجام شود. ایشان در رابطه با افزودنی های غیر مجاز به آرد در بعضی نانوایی ها هم مطالبی را بیان نمودند که باید با متخلفین برخورد لازم صورت پذیرد.


منبع : سایت قدیم معاونت غذا و دارو چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.










جستجو

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...