-

به سایت معاونت غذا وداروی خراسان شمالی خوش آمدید

لزوم رعایت میزان سبوس گیری در آرد نانوایی ها به منظور حفظ و ارتقای سلامت

سه شنبه ٤ دی ١٣٩٧ ساعت ٨:٠ ق.ظ   ( بازدید : 473 نفر )


به منظور حفظ و ارتقای سلام مردم باید سبوس گیری آرد نانوایی ها مطابق با قوانین و مقررات انجام شود .

به گزارش " وب دا " ، مدیر نظارت برمواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو  در این ارتباط گفت : در جلسه کمیسیون هماهنگی امور تعزیرات حکومتی استان که در محل استانداری و با ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار برگزار شد ، باتوجه به اینکه یکی از دستورات  کار جلسه  بحث سبوس گیری آرد نانوایی ها بود، بر رعایت سبوس گیری طبق مقررات مربوطه در هرنان تاکید شد.
دکتر " براتی زاده " با انتقاد از عدم رعایت میزان سبوس گیری در آرد نان سنگک با توجه به فواید این نان اظهار داشت : متاسفانه در تمام جلسات مربوط به آرد و نان و گندم دغدغه اکثر مسئولان کمیت و مسائل و مشکلات مربوط به قیمت ها است و کمتر به کیفیت نان پرداخته می شود .
وی در ادامه با بیان اینکه افزایش قیمت ها برکیفیت موثر نبوده است ،افزود : قوانین و مقررات مربوطه در میزان سبوس گیری در آرد نانوایی ها جهت حفظ و ارتقای سلامت مردم باید به درستی اجرا و رعایت شود.


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.










جستجو

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...