-

به سایت معاونت غذا وداروی خراسان شمالی خوش آمدید

غذاها به تنهایی کمبود ویتامین E را جبران نمی کنند

دوشنبه ٣ دی ١٣٩٧ ساعت ١٣:٤٠ ب.ظ   ( بازدید : 428 نفر )


مواد غذایی به تنهایی کمبود ویتامین E را جبران نمی کنند و باید از مکمل ها در کنار رژیم غذایی استفاده کرد.

به گزارش پایگاه خبری وبدا، یک داروساز با اعلام این مطلب گفت : ویتامین E یا آلفاتوکوفرول در تولید گلبول قرمز و کمک به عملکرد سیستم گردش خون تاثیر به سزایی دارد.
دکتر داوود داوودی افزود : حبوبات، زیتون، ذرت، سبزیجات با برگ سبز و جوانه گندم جزو مهم ترین منابع تامین ویتامین E است.
وی تصریح کرد : اشکال دارویی این ویتامین به صورت قرص های جویدنی، پرل (قرص های ژله ای) و آمپول در بازار موجود است و با مشورت پزشک و داروساز می توان از آن ها استفاده نمود .
وی خاطر نشان کرد : این ویتامین خاصیت ضد پیری دارد و از آسیب غشای سلولی و بافت ها جلوگیری می کند.


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.










جستجو

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...