بهبود عملكرد مغز و پيشگيري از سرطان سينه در زنان با مصرف دو وعده ماهي در هفته امكان پذير است.
به رگزارش پايگاه خبري وبدا، مسئول تغذيه مركز بهداشت دانشگاه با اعلام اين مطلب گفت: ماهي منبع امگا ٣ است كه مصرف آن در زنان باعث مي شود زخم هاي پس از زايمان زودتر بهبود يابند و بافت هاي مغز وسيستم عصبي تقويت شوند.
" شهلا جودت" نسبت به مصرف ماهي در زنان بالاي ٤٠سال تأكيد كرد واقزود: بيماري قلبي يكي از دلايل مرگ و مير در زنان بالاي ٤٠ سال است كه با مصرف ماهي هاي چرب مي توان از بروز آن كاست.
وي تصريح كرد: مصرف امگا ٣ در زنان به درمان افسردگي، بهبود عملكرد مغز ، سرطان و.... كمك شاياني مي كند.
وي اظهار داشت: ماهي سالمون يا آزاد منبع غني از اسيدهاي چرب ، ويتامين دي ، آهن و پروتئين با كيفيت بالاست كه مصرف آن براي حفظ سلامت بدن توصيه مي شود.