-

به سایت معاونت غذا وداروی خراسان شمالی خوش آمدید

ژنتیک و سبک زندگی ؛ دو عامل ابتلا و تشدید افسردگی

یكشنبه ٢٢ مهر ١٣٩٧ ساعت ١٢:٢٦ ب.ظ   ( بازدید : 502 نفر )


مسئول واحد روان مرکز بهداشت بجنورد دو عامل ژنتیک و سبک زندگی را از عوامل ابتلا و تشدید افسردگی نام برد.

به گزارش وب دا دکتر"ضرغامی" اظهار داشت: نقش دو عامل ژنتیک و سبک زندگی در ابتلا یا تشدید افسردگی بسیار مهم است.
دکتر"ضرغامی" اظهار داشت: گریز از فاکتورهای ژنتیکی غیر ممکن است اما همه افراد می توانند با برقراری تعادل و تنوع غذایی به مبارزه با افسردگی بپردازند و اگر بتوانند سطح سروتونین خونشان را که یک ماده موثر در ایجاد آرامش و شادابی است افزایش دهند، گام بزرگی در این زمینه برداشته اند.
به گفته وی زمانی که بدن دچار فقر مواد معدنی و ازدیاد حالت اسیدی می شود ،فرد دچار آشفتگی،خستگی،ناتوانی در انجام امور زندگی و به عبارت دیگر افسردگی می شود.
دکتر"ضرغامی"ضمن بیان این مطلب که در زمان سلامت ذهنی و جسمی ،بدن 70 درصد حالت قلیایی و 30 درصد حالت اسیدی دارد افزود: اگر اکثر غذاهایی که فرد مصرف می کند اسیدی باشد  بدن ناچار است برای خنثی کردن حالت اسیدی از مواد معدنی استخوان ها و ماهیچه ها استفاده نماید.
وی افزود: مواد غذایی بسته بندی شده ،غذاهای آماده،غذاهای سرخ شده و تمامی محصولات گوشتی و لبنی حالت اسیدی دارند و فقط میوه جات و سبزیجات حالت قلیایی دارند،استعمال دخانیات،مصرف داروها ،ورزش بیش از حد ،سموم محیطی و استرس بزرگ ترین  عامل ایجاد اسیدیته و بیماری در بدن می باشد.


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.










جستجو

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...