-

به سایت معاونت غذا وداروی خراسان شمالی خوش آمدید

ضرورت محدود كردن مصرف غذاهاي سرخ شده و پرچرب در فصل تابستان

یكشنبه ٣١ تیر ١٣٩٧ ساعت ٩:٣٦ ق.ظ   ( بازدید : 447 نفر )


مصرف غذاهاي سرخ شده و پرچرب باید در گرما و فصل تابستان محدود شود .

به گزارش پايگاه خبري وب دا، عضو هيئت علمي دانشگاه و متخصص تغذيه با تأكيد بر اين مطلب گفت: مصرف غذاهاي سرخ شده و پرچرب عطش را تشديد مي كند بنابراين مصرف آن در فصل تابستان توصيه نمي شود.

دكتر"دعايي" افزود: در فصل تابستان مصرف غذاهاي گوشتي را نيز به حداقل برسانيد زيرا باعث دفع مايعات بدن مي شود.

وي تأكيد كرد: قرار گرفتن در معرض نور آفتاب را تا حد امكان محدود و در زمان رفت و آمدهاي خود تجديد نظر كنيد .

وي اظهار داشت: در فصل تابستان نكات بهداشتي و تغذيه اي را رعايت كنید و به اندازه كافي آب بنوشيد تا درگير مسموميت هاي غذايي و عوارض جبران ناپذير آن نشويد.


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.










جستجو

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...