شروع افطار با آب سرد و شربت ها ممنوعیت دارد و برای سلامتی مضر است .
به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد با اعلام این مطلب گفت : شروع افطار با آب سرد، شربت ها و یا نوشابه ها یکی از شیوه های غذایی نادرست برای روزه داران است.
«شهلا جودت» افزود : افطار بهتر است با کمی آب گرم یا چای کم رنگ و پس از آن خرما و کشمش انجام شود که باعث کنترل اشتها می شوند و از پرخوری به هنگام افطار ممانعت می کند.
وی مصرف خرما در ماه مبارک رمضان را در تنظیم قند خون موثر دانست و تاکید کرد : از مصرف بیش از حد خرما نیز مانند دیگر شیرینی ها باید پرهیز شود و تا حد امکان مصرف زولبیا و بامیه باید محدود و به جای آن از خرما و کشمش و انواع میوه خشک و تازه استفاده شود.
وی تصریح کرد : افراط در مصرف انواع شیرینی به هنگام افطار و سحر ،چاقی و اضافه وزن را به دنبال خواهد داشت و مصرف زیاد آب به همراه غذا باعث اختلال در هضم مواد غذایی می شود.