دکتر براتی زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در این خصوص بیان کرد: زولبیا و بامیه از انواع شیرینی هایی هستند که در ماه مبارک رمضان مورد استقبال روزه داران قرار می گیرد و جای خود را در سفره افطار باز نموده است و متاسفانه اکثر مردم با انتخاب درست و مقدار مصرف آنها آشنایی ندارند. خرید زولبیا و بامیه از شیرینی فروشیهایی که مجوز لازم بهداشتی را دارند باید انجام گیرد چرا که متاسفانه استفاده از روغن جامد، نیمه سوخته و رنگ های غیر مجاز تهدید کننده سلامت مردم می باشند.
دکتر براتی زاده در ادامه افزو: مقدار مصرف این دو شیرینی باید محدود و در حد رفع نیاز ذائقه ما باشد نه رفع نیاز وعده غذایی، مصرف زیاد آن در وعده افطار سبب افزایش قندو چربی خون شده و تعادل چربی های بدن را خنثی می نماید و از طرفی باعث افزایش فشار خون، چربیهای بدن و بیماری های قلبی و عروقی می شود.
وی در پایان گفت: بهتر است به جای تامین قند کاهش یافته در طول روزه داری آنرا با غلات (نان و برنج) جبران نمائیم و از مواد مصرف مواد چرب و شیرین مثل حلوا، زولبیا و بامیه، گز، سوهان پرهیز نمائیم.