دکتر براتی زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در این خصوص بیان کرد: خرما میوه ای است که با داشتن قند های طبیعی مورد توجه متخصصان تغذیه است اما علاوه بر این در تنظیم ساخت و بدن و حتی ایامی که رژیم می گیرید می توانید به کمک خرما جسم سالم تر و انرژی بیشتری داشته باشید به همین دلیل یک ماده غذایی موثر در ماه مبارک رمضان می باشد.
دکتر براتی زاده در ادامه افزو: 44 تا 68 درصد از کل ترکیبات غذایی خرما حاوی هیدرات کربن طبیعی است که نتیجه مصرف آن به کارایی بیشتر عملکرد مغز کمک می کند. هر عدد خرما حاوی 5/6 تا 5/11 درصد فیبر است که خردن آن در کارکرد دستگاه گوارش بعنوان ملین و پیشگیری از سرطان تاثیر دارد.
وی در پایان گفت: وجود عناصری چون مثل منیزیم و کلسیم در آن باعث تقویت استخوانها شده و آهن موجود در آن از کم خونی، فقر آهن جلوگیری می نماید. پتاسیم موجود در این میوه برای جلوگیری از پرفشاری خون مفید و هم چنین در بهبود عضلات و اعصاب موثر می باشد.