جلسه هم اندیشی مدیرکل صدا وسیما ومعاون غذا ودارو به همراه مدیران در محل معاونت برگزار شد.
جلسه هم اندیشی مدیرکل صدا وسیما ومعاون غذا ودارو به همراه مدیران در محل معاونت برگزار شد.
معاون غذا وداروی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : در این جلسه ضمن تقدیر از همکاری صدا وسیما با حوزه سلامت و امنیت غذایی ودارویی ، بر ترویج و به انجام رساندن شعار ایمنی غذا از مزرعه تا سفره توسط این دو سازمان تاکید شد.
دکتر ( سید علی وکیلی » در ادامه تصریح کرد : مدیر کل صدا وسیما در این جلسه خواستار انعکاس نظرات کارشناسی متخصصان معاونت غذا ودارو در برنامه ها وگزارشات خبری صدا وسیما به منظورفرهنگ سازی و کمک به سلامت جامعه شد.
دکتر « وکیلی » ضمن تشریح برنامه های معاونت در طی سال جاری دراین جلسه ، افزود : درجه بندی محصولات تمام واحد های تولیدی ، توجه به ارتقاء کیفیت نان و هماهنگی با متولیان امر ، نصب چراغ راهنما در محصولات غذایی و درجه بندی میزان قند وچربی هرمحصول ، تشدید نظارت بر واحد های تولیدی لبنی از جمله برنامه های سال جاری است که در راستای طرح تحول نظام سلامت انجام خواهد شد. درحاشیه برگزاری این جلسه از مرکز تحقیقات ایمنی فرآورده های طبیعی و گیاهان دارویی و آزمایشگاه کنترل مواد غذایی بازید به عمل آمد