مسافران نوروزی در طی سفر چنانچه شرایط نگهداری مناسب شیر را ندارند صرفاً از شیرهای استریل با ماندگاری بالا که پروانه ساخت معتبر دارند استفاده کنند.
از خرید پنیرهای سنتی، پنیرهای پیتزای فلهای، بدون بستهبندی و فاقد پروانه بهداشتی ساخت اکیداً خودداری شود.
در هنگام مسافرت مصرف کفیر و دوغ ارجح است که هم به دلیل تغیراقلیم و مصرف غذاهای بین راهی، سنتی وبومی از بروز انواع عفونت های گوارشی پیشگیری و یا تا حد امکان باعث تقلیل حدت وشدت عفونتهای گوارشی می شود، ضمنا از دیدگاه تغذیه ای هم بسیار سودمند تر از سایر نوشیدنی های رایج است.
آحاد مردم و به خصوص جوانان ونوجوانان از مصرف لواشک ،آلوچه و آلوهای رنگی فاقد پروانه بهداشتی ساخت جدا پرهیز کنند چون رنگ به کار رفته در اغلب آنها غیر خوراکی بوده و باعث عوارض و بیماری های متعدد در مصرف کننده ها می شود.