به گزارش « وب دا » به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، مدیرآزمایشگاه کنترل موادغذایی معاونت غذا و دارو با بیان این مطلب گفت : کیفیت آرد نانوایی های استان به صورت روزانه در آزمایشگاه معاونت غذا و دارو مورد ارزیابی قرار می گیرد.
مهندس « یزدانی » تصریح کرد : نمونه های نان و آرد نانوایی های استان از نظر میزان غنی سازی با آهن، میزان نمک و جوش شیرین در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی مورد پایش قرار می گیرد.
وی تاکید کرد : نانی که در دسترس شهروندان قرار می گیرد از نظر شاخص های مورد ارزیابی (میزان آهن، نمک و جوش شیرین) در حد مطلوبی است.
flour.jpg
flour.jpg