طی 9 ماه گذشته 18 مورد شکایت از فرآورده های غذایی و بهداشتی به معاونت غذا وداروی دانشگاه اعلام شده است.
مسئول اطلاع رسانی ورسیدگی به شکایات غذایی ،آرایشی وبهداشتی معاونت غذا وداروی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : از این تعداد شکایت 17 مورد فرآورده های غذایی ویک مورد محصول بهداشتی بوده است.
مهندس « رقیه هاشمی نژاد » افزود : 16 مورد از اقلام شکایتی از تولیدات سایراستان ها، یک مورد وارداتی ویک مورد نیز از محصولات تولیدی درداخل استان بوده است.
وی درادامه با بیان این که 9 شکایت به صورت حضوری ، 6شکایت به صورت کتبی، یک مورد تلفنی و2شکایت حضوری وکتبی بوده است ،تصریح کرد : بعد از نمونه برداری از این اقلام و ارسال به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی وبهداشتی دانشگاه ؛مطابق با نظریه دانشگاه اقدامات بعدی با توجه به دستورالعمل رسیدگی به شکایت انجام شد.