با مصرف میوه های هر فصل در زمان خود سلامتی خویش را بهبود بخشید.
به گزارش « وب دا » پزشک متخصص طب سنتی و معاون اجرایی مرکز تحقیقات ایمنی فرآورده طبیعی و گیاهان دارویی دانشگاه با بیان این که هرمیوه باید درفصل خودش مصرف شود گفت : بهتراست درفصل سرد به جای مصرف میوه های تابستانی از میوه های فصل زمستان استفاده نمود.
دکتر « پیمان آل شیخ » افزود : خوردن شلغم به دلیل خاصیت ضد عفونی کننده ومهارکننده رشد باکتری نیز دراین فصل توصیه می شود .
وی درادامه تصریح کرد: افراد درفصل سرد باید از غذاهایی با طبیعت گرم تر مانند گوشت بره و گوشت گوسفند به جای گوشت گوساله و مرغ استفاده کنند.
دکتر « آل شیخ » هم چنین تاکید کرد : مصرف دم نوش های گیاهی با طبع گرم مانند دارچین ، آویشن ، زنجبیل و... نیزدراین فصل بیشتر توصیه می شود.
وی با اشاره به سرما خوردگی به عنوان بیماری رایج این فصل اظهار داشت : درهنگام سرماخوردگی ، در اکثرموارد نیازی به مصرف آنتی بیوتیک ها وداروهای پیچیده نیست و با استراحت و مصرف مایعات زیاد می توان سرماخوردگی را درمان کرد .