کارگاه آموزشی آشنایی با سامانه TTAC و فرایند اخذ گواهی حلال در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزارشد .
به گزارش " وبدا " به نقل از روابط عمومی غذا و دارو خراسان شمالی، مدیر نظارت برمواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی دانشگاه بیان کرد : این کارگاه برای گروه هدف شامل کارشناسان حوزه غذا و آزمایشگاه و مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه ها برگزار شد.
دکتر " حسن براتی زاده " تصریح کرد : در این کارگاه روش استفاده از این سامانه شامل مباحث اصلی (نحوه ثبت نام و احراز صلاحیت شرکت و مسول فنی.نحوه اخذ مجوز ورود یا همون کد irc نحوه انجام ترخيص از طریق سامانه.نحوه اخذ گواهی حلال و در پایان اشنایی با گواهی بهداشت صادرات) آموزش داده شد