مرحله اول طرح کشوری PMS با هدف کنترل شاخص های ایمنی با موفقیت به پایان رسید.
به گزارش « وب دا » به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی خراسان شمالی، مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو با بیان این مطلب گفت : طرح کشوری PMS باهمکاری کارشناسان نظارت برمواد غذایی، کارشناسان آزمایشگاه کنترل موادغذایی و آزمایشگاه های همکار استان از بهمن ماه سال قبل تا اردیبهشت ۹۷ با نمونه برداری اقلام غذایی ، آرایشی و بهداشتی از سطح عرضه و انجام آزمایشات مطابق ضوابط بهداشتی و معیارهای ملی انجام شد.
مهندس " یزدانی " افزود : این طرح ویژه و مهم در سراسر کشور با هدف کنترل شاخص های ایمنی و با انتخاب برندهایی از مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی عرضه شده در بازار مصرفی جامعه هر سال با همکاری سازمان غذا و دارو در معاونت های غذا و داروی سراسر کشور طراحی و اجرا میگردد.