دکتر حسن براتی زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو خراسان شمالی اظهار داشتند: عصاره هسته انگور حاوی خواص آنتی اکسیدانی قوی است که برای درمان بسیاری از بیماریها مفید است. عصاره هسته این میوه علاوه بر داشتن آنتی اکسیدانی دارای خواص آنتی هیستامین، ضدآلرژی و ضد التهاب است و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن نیز می شود.
دکتر براتی زاده افزود: خواص آنتی اکسیدانی عصاره هسته انگور بسیار قوی تر از ویتامین های E و C موجود در آن عمل می کند. عصاره هسته انگور با کمک به بازسازی رگ های خونی آسیب دیده زخم ها و جراحات را درمان می کند و باکتریهای موجود در آنها را از بین می برد.
وی در پایان بیان کرد: برخی دیگر از خواص عصاره هسته انگور جلوگیری از ایجاد پلاکت در عروق خونی، پیشگیری از پیری زودرس، بالا بردن سطح هوشیاری، تقویت گردش خون و یبوست را درمان می کند.