-

به سایت معاونت غذا وداروی خراسان شمالی خوش آمدید

در راستای تحقیقات کاربردی طرح پژوهشی

چهارشنبه ٣ تیر ١٣٩٤ ساعت ٨:٣٦ ق.ظ   ( بازدید : 997 نفر )


در راستای سیاستهای کلان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی مبنی بر انجام تحقیقات کاربردی، طرح پژوهشی بررسی شکر پنیر تولیدی واحد های دارای شناسه نظارت بهداشتی از نظر رنگهای افزودنی غیر مجاز در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی خراسان شمالی انجام خواهد شد.

شکر پنیر یکی از محصولات سنتی و معروف خراسان شمالی می باشد و بعنوان یکی از سوغاتی های مرکز استان(بجنورد) مورد توجه عموم مردم قرار گرفته است.


منبع : سایت قدیم معاونت غذا و دارو چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.










جستجو

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...