در سال گذشته 318 مورد بازرسی از واحد های تولیدی مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی در استان انجام شد.
در سال گذشته 318 مورد بازرسی از واحد های تولیدی مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی در استان انجام شد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا ودارو با بیان این مطلب گفت : از این تعداد بازرسی ها 21 مورد بازدید مشترک با شرکت غله ، 21 مورد بازدید مشترک با کارشناسان سازمان صنعت ، معدن وتجارت ، 16 بازدید مشترک با کارشناسان سازمان استاندارد، 3 بازدید مشترک با اداره کل تعزیرات و 3 بازدید با اصناف بوده است.
دکتر « حسن براتی زاده » در ادامه افزود : طی نمونه برداری انجام شده از محصولات واحد های تولیدی استان در این مدت به 132 واحد تذکر شفاهی و 62 واحد متخلف اخطار کتبی داده شد و از 2 واحد متخلف تعهد نامه محضری اخذ شد .
این مسئول همچنین افزود : 12 مورد از واحد های متخلف به کمیته فنی و 3 واحد به کمیسیون ماده 11 ارجاع داده شدند و 31 مورد نیز عدم انطباق در نمونه برداری ها بوده است .