-

به سایت معاونت غذا وداروی خراسان شمالی خوش آمدید

مصرف اسید های چرب امگا3 باعث افزایش بهره وری هوش می شود

یكشنبه ٢٦ بهمن ١٣٩٣ ساعت ١١:٨ ق.ظ   ( بازدید : 678 نفر )


اسید های چرب امگا3 یکی ازمهمترین مواد مغذی است که باعث افزایش میزان بهره وری هوش می شوند.

 اسید های چرب امگا3 یکی ازمهمترین مواد مغذی است که باعث افزایش میزان بهره وری هوش می شوند.

کارشناس مسئول مواد خوراکی وآشامیدنی  دانشگاه با بیان این مطلب گفت : افرادی که ماهی وروغن زیتون بیشتری دربرنامه غذایی خود  دارند باهوش تر از سایر افراد هستند.

دکتر« فائضه وطن دوست » درادامه تصریح کرد : اسیدهای چرب امگا3 به تکامل بهتر مغز، افزایش هوش وعملکرد مغز وتقویت حافظه کمک می کند .

وی یاد آورشد : میگو ، ماهی های  سالمون ، قزل آلا ، ساردین و روغن های گیاهی مثل روغن زیتون وکانولا سرشار از امگا 3 هستند.


منبع : سایت قدیم معاونت غذا و دارو چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.










جستجو

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...