-

به سایت معاونت غذا وداروی خراسان شمالی خوش آمدید

تشدید نظارت ها درسطح تولید وعرضه با اجرای طرح تحول سلامت

یكشنبه ٢٦ بهمن ١٣٩٣ ساعت ٩:٣٥ ق.ظ   ( بازدید : 539 نفر )


از زمان شروع طرح تحول سلامت یکی از گام های اساسی ومهم استان درمعاونت غذا ودارو، تشدید نظارت ها درسطح تولید وحتی عرضه می باشد.

از زمان شروع طرح تحول سلامت یکی از گام های اساسی ومهم استان درمعاونت غذا ودارو، تشدید نظارت ها درسطح تولید وحتی عرضه می باشد.

مدیر نظارت بر امور مواد غذایی ، آشامیدنی وآرایشی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : توجه به سلامت وامنیت مواد غذایی ، بهداشتی وآرایشی از وظایف اصلی سازمان غذا ودارو می باشد که با همکاری وتعامل با سایر دستگاه ها ونهادهای دولتی درتمام شرایط وجود دارد .

دکتر « حسن براتی زاده » با بیان اینکه درطرح تحول سلامت 5 بسته ازاقلام اصلی سبد غذایی هموطنان دراولیت قرار گرفته اند افزود : این 5 بسته شامل ارتقاءکیفیت وسلامت فرآورده های لبنی ، ارتقاء سلامت وکیفیت نان ، برچسب گذاری ونصب چراغ راهنمای تغذیه بر روی فرآورده های غذایی ، آشامیدنی وبهداشتی ،طرح پایش باقیمانده سموم وفلزات سنگین درمحصولات کشاورزی وساماندهی تولید روغن های خوراکی وفرهنگ سازی استفاده درست ازاین محصولات می باشد.

این مسئول همچنین یاد آورشد : درهمایش سراسری مدیران غذا که با مسئولین سازمان غذا ودارو دریزد برگزار گردید ، بسته تحول سلامت نان وفرآورده های لبنی دراولویت قرار گرفت که دستورالعمل اجرایی شدن آن پس از کارشناسی مصوب وقرار شد پس از اصلاحات جزئی برای اجرایی شدن درسال آینده به دانشگاه ها ابلاغ گردد.

دکتر « براتی زاده » بیان کرد : مردم عزیز بعنوان بازرس نظارتی ، می توانند در رسیدن به هدف کاری که تضمین سلامت آنها با مصرف مواد سالم ودرست مصرف کردن می باشد یار ویاور ما باشند واز مصرف محصولات غیرمجاز وبی کیفیت خودداری نمایند .


منبع : سایت قدیم معاونت غذا و دارو چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.










جستجو

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...