کلیه نمونه های نان ارسالی به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه از نظرمیزان نمک درحد مجازبوده اند.
مدیرآزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه با بیان این مطلب گفت :
طرح کشوری حذف جوش شیرین که از سال 1385 درآزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا ودارو دانشگاه استان با هکاری معاونت بهداشتی انجام می شود، نتایج مطلوبی داشته است.
مهندس « احمد یزدانی » درادامه افزود : طبق بررسی های انجام شده فقط 2/0 درصد از نمونه ی نان ارسالی به آزمایشگاه درسال 92 از نظر جوش شیرین غیرقابل قبول بوده است.