-

به سایت معاونت غذا وداروی خراسان شمالی خوش آمدید

کلیه نمونه های نان ارسالی به آزمایشگاه از نظرمیزان نمک درحد مجازبوده اند

دوشنبه ٢٩ دی ١٣٩٣ ساعت ١٢:١٨ ب.ظ   ( بازدید : 602 نفر )


کلیه نمونه های نان ارسالی به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه از نظرمیزان نمک درحد مجازبوده اند.

مدیرآزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه با بیان این مطلب گفت :

طرح کشوری حذف جوش شیرین که از سال 1385 درآزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا ودارو دانشگاه استان با هکاری معاونت بهداشتی انجام می شود، نتایج مطلوبی داشته است.

مهندس « احمد یزدانی » درادامه افزود : طبق بررسی های انجام شده فقط 2/0 درصد از نمونه ی نان ارسالی به آزمایشگاه درسال 92 از نظر جوش شیرین غیرقابل قبول بوده است.


منبع : سایت قدیم معاونت غذا و دارو چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.










جستجو

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...