-

به سایت معاونت غذا وداروی خراسان شمالی خوش آمدید

شکر پنیر محصول سنتی استان خراسان شمالی (سوغات)

چهارشنبه ٢٨ آبان ١٣٩٣ ساعت ٩:٣٢ ق.ظ   ( بازدید : 1789 نفر )


شکرپنیر ماده ای با طعم شیرین که از محلول آب و شکر در دمای معین تهیه می شود

«دکتر حسن براتی زاده» مدیرنظارت برمواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی وبهداشتی معاونت غذا وداروی خراسان شمالی اظهار داشتند: شکرپنیر ماده ای با طعم شیرین که از محلول آب و شکر در دمای معین تهیه می شود که گاه به آن آبنبات هم گفته می شود. جهت تهیه شکر پنیر از آب، شکر، سفیده تخم مرغ و آبلیمو استفاده می شود که گاه از طعم دهنده های طبیعی مانند پسته، نارگیل، کاکائو، زعفران، کنجد و... استفاده می شود.

دکتر «براتی زاده» در ادامه تصریح کرد: ویژگی های شکر پنیر با استاندارد شماره 16113 سنجیده می شود و استفاده از رنگ دهنده ها و اسانس های مصنوعی در تهیه شکرپنیر ممنوع می باشد.

وی هم چنین افزود : استان خراسان شمالی مهد تولید شکرپنیر بوده و کارگاه های بسیاری دراین استان به تولید محصول سنتی اشتغال دارند. برخی از این کارگاه ها با ارتقاء بهداشت و رعایت مقررات سازمان غذا و دارو موفق به اخذ شناسه نظارت بهداشتی از سازمان شده اند.


منبع : سایت قدیم معاونت غذا و دارو چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.










جستجو

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...