به سایت معاونت غذا وداروی خراسان شمالی خوش آمدید

پیام تبریک معاون محترم غذا و دارو خراسان شمالی به مناسبت روز داروساز

چهارشنبه ٥ شهریور ١٣٩٩ ساعت ٨:٣٩ ق.ظ   ( بازدید : 54 نفر )

معاون محترم غذا و دارو خراسان شمالی در پیامی فرا رسیدن روز داروساز را به تمامی همکاران داروساز تبریک گفت. دکتر علی یوسفی در این پیام آورده است: در ایام عزای حسینی که ندای هل من ناصر ینصرنی شنیده می‌شود، جامعه سلامت کشور به این ندا لبیک گفته و به یاری هم میهنان خویش شتافته است . همکاران گرانقدر و ارجمند داروساز پنجم شهریور، زادروز حکیم فرزانه، افتخار بین‌ المللی تاریخ طب، محمد زکریای رازی که روز داروساز نام‌ گرفته است فرصت مناسبی برای یادآوری و تجلیل از نقش مهم و تعیین‌کننده داروسازان در حوزه سلامت است. ضرورت دارو و داروسازی و نقش آن در تامین سلامت بیماران اهمیت و جایگاه ویژه ای دارد؛ این خود بهانه ای است تا همت والای این قشر دیگر بار ستوده شود. این روز را به تمام داروسازان عزیزی که در عرصه نظام سلامت تمامی تلاش خود را صادقانه بکار می گیرند و تلاش می کنند تا آسایش بیماران را فراهم کنند بالاخص داروسازان پرتلاش دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و اعضای جامعه داروسازي استان تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای آنان آرزوی سلامتی و توفیق دارم.

منبع : معاونت غذا و دارو چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

این مطلب فاقد نظر می باشد.

دستورالعمل ADR (۱۲۳۹ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...