به سایت معاونت غذا وداروی خراسان شمالی خوش آمدید

تعداد بازدید های کل : ۲۷۳۸۱۹ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٣٩٥/٩/١ - ۳۹۳ مورد

حضور معاونت غذا و دارو در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری سال 98

دوشنبه ١٦ دی ١٣٩٨ ساعت ٥:٣١ ق.ظ   ( بازدید : 35 نفر )

حضور معاونت غذا و دارو در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری سال98 با ارائه تعدادی پروپوزال و مقالات در زمینه غذاودارو و اطلاع رسانی درخصوص کالاهای سلامت محور، مجاز، قاچاق و غیر مجاز

این نمایشگاه در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی بجنورد با حضور تمامی دانشگاهها و ادارت استان  با ارائه آخرین دستاورد های فناوری و پژوهشی از روز دوشنبه 18 آذر ماه به مدت 4 روز برگزار شد.

در غرفه دانشگاه علوم پزشکی که درذیل آن معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، مراکز تحقیقاتی و معاونت غذا ودارو حضور داشتند آخرین دستاوردهای تحقیقاتی و پژوهشی در حوزه های مختلف ارائه شد که مورد استقبال بازدید کنندگان نمایشگاه قرار گرفت. در حوزه غذا ودارو موضوعات مهم مرتبط از جمله پروانه ساخت وزارت بهداشت، برچسب اصالت کالا، نشانگرهای رنگی تغذیه ای،آشنایی با محصولات تولید استان دارای مجوز غذا و دارو به بازدید کنندگان ارائه گردید.

شایان ذکر است در روزاختامیه نمایشگاه غرفه دانشگاه علوم پزشکی به دلیل دستاوردهای پژوهشی و فناوری به عنوان غرفه برتر معرفی شد.

منبع : معاونت غذا و دارو چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

این مطلب فاقد نظر می باشد.

مدیریت غذا (۱۷۹۶ بازدید)
مدیریت دارو (۱۵۵۷ بازدید)
مدیریت آزمایشگاه (۱۳۶۷ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...