به منظور حفظ و ارتقای سلامت مردم باید سبوس گیری آرد نانوایی ها مطابق با قوانین ومقررات انجام شود .
به گزارش " وبدا " به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو خراسان شمالی، مدیر نظارت برمواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در جلسه کمیسیون هماهنگی امور تعزیرات حکومتی استان که در محل استانداری و با ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار برگزار شد ، بیان کرد : باتوجه به اینکه یکی از دستور کار جلسه بحث سبوس گیری آرد نانوایی ها بود، بر رعایت سبوس گیری طبق مقررات مربوطه در هرنان تاکید شد.
دکتر " براتی زاده " با انتقاد از عدم رعایت میزان سبوس گیری در آرد نان سنگک با توجه به فواید نان سنگک اظهار داشت : متاسفانه در تمام جلسات مربوط به آرد و نان و گندم دغدغه اکثر مسئولان کمیت و مسائل و مشکلات مربوط به قیمت ها است و کمتر به کیفیت نان پرداخته می شود .
وی در ادامه با بیان اینکه افزایش قیمت ها تاکنون موثر برکیفیت نبوده است افزود : قوانین و مقررات مربوطه در میزان سبوس گیری در آرد نانوایی ها جهت حفظ و ارتقای سلامت مردم باید به درستی اجرا و رعایت شود.