-

به سایت معاونت غذا وداروی خراسان شمالی خوش آمدید

لزوم رعایت میزان سبوس گیری در آرد نانوایی ها جهت حفظ و ارتقای سلامت مردم

دوشنبه ٣ دی ١٣٩٧ ساعت ٢:٣٩ ق.ظ   ( بازدید : 414 نفر )


به منظور حفظ و ارتقای سلامت مردم باید سبوس گیری آرد نانوایی ها مطابق با قوانین ومقررات انجام شود .

به گزارش " وبدا " به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو خراسان شمالی، مدیر نظارت برمواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در جلسه کمیسیون هماهنگی امور تعزیرات حکومتی استان که در محل استانداری و با ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار برگزار شد ، بیان کرد : باتوجه به اینکه یکی از دستور کار جلسه  بحث سبوس گیری آرد نانوایی ها بود، بر رعایت سبوس گیری طبق مقررات مربوطه در هرنان تاکید شد.

دکتر " براتی زاده " با انتقاد از عدم رعایت میزان سبوس گیری در آرد نان سنگک با توجه به فواید نان سنگک اظهار داشت : متاسفانه در تمام جلسات مربوط به آرد و نان و گندم دغدغه اکثر مسئولان کمیت و مسائل و مشکلات مربوط به قیمت ها است و کمتر به کیفیت نان پرداخته می شود .

وی در ادامه با بیان اینکه افزایش قیمت ها تاکنون موثر برکیفیت نبوده است افزود : قوانین و مقررات مربوطه در میزان سبوس گیری در آرد نانوایی ها جهت حفظ و ارتقای سلامت مردم باید به درستی اجرا و رعایت شود.


منبع : سایت قدیم معاونت غذا و دارو چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.










جستجو

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...