-

به سایت معاونت غذا وداروی خراسان شمالی خوش آمدید

آردی که برای استفاده نانوایان و پخت نان در سطح استان توزیع می شود تحت کنترل مستمر معاونت غذا و دارو می باشد.

چهارشنبه ٢٣ آبان ١٣٩٧ ساعت ٣:٨ ق.ظ   ( بازدید : 817 نفر )


به گزارش « وب دا » به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه،  مدیرآزمایشگاه کنترل موادغذایی معاونت غذا و دارو با بیان این مطلب گفت : کیفیت آرد نانوایی های استان به صورت روزانه در آزمایشگاه معاونت غذا و دارو مورد ارزیابی قرار می گیرد.

مهندس « یزدانی » تصریح کرد : نمونه های نان و آرد نانوایی های استان از نظر میزان غنی سازی با آهن، میزان نمک و جوش شیرین در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی مورد پایش قرار می گیرد.

وی تاکید کرد : نانی که در دسترس شهروندان قرار می گیرد از نظر شاخص های مورد ارزیابی (میزان آهن، نمک و جوش شیرین) در حد مطلوبی است.

flour.jpg

flour.jpg


منبع : سایت قدیم معاونت غذا و دارو چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.










جستجو

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...