-

به سایت معاونت غذا وداروی خراسان شمالی خوش آمدید


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۲ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۲۱ مورد

تعداد بازدید های دیروز : ۷۸ مورد

تعداد بازدید های هفته : ۷۱۱ مورد

تعداد بازدید های کل : ۲۰۰۸۲۳ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٣٩٥/٩/١ - ۳۹۳ مورد

تقویت قلب ، کبد ، کلیه و معده از خواص دارویی گیاه کاسنی

چهارشنبه ٢٤ مرداد ١٣٩٧ ساعت ١٢:١٠ ب.ظ   ( بازدید : 44 نفر )


از خواص دارویی گیاه کاسنی می توان به تصفیه کننده خون ، تقویت کننده قلب ، کبد ، کلیه و معده اشاره کرد.اما بیشترین اثر دیده شده از کاسنی در مطالعات بالینی مربوط به اثر هپاتوپروتکتیو (محافظت کبد ) می باشد.

به گزارش « وب دا» به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی خراسان شمالی، رئیس اداره نظارت و ارزیابی امور فرآورده های طبیعی ، سنتی ، و مکمل معاونت غذا دارو با اشاره به اینکه گیاه دارویی کاسنی ، گیاهی با گل های آبی است که بیشتر در فصل بهار رشد می کند که در اکثر نقاط ایران مشاهده می گردد ، بیان کرد : گیاه کاسنی را به صورت دم کرده ، جوشانده یا عرق می توان مصرف کرد ، این گیاه و هرفرآورده گیاهی دیگر باید از مراکز عرضه معتبرتهیه گردد.

دکتر « مجبوری » تصریح کرد : در طب ایرانی ازکاسنی برای کمک به درمان کبد چرب، یبوست، نقرس، رماتیسم استفاده می شود. همچنین باعث کاهش قند خون و از بین رفتن انگل های روده ای و قارچی می شود.

مطالعات نشان داده ریشه گیاه کاسنی علایم سندروم PMS (پیش قاعدگی) را کاهش می دهد و باعث تعدیل هورمون ها در خانم ها می شود.

این مسئول در ادامه یادآورشد :میزان مصرف کاسنی در افراد با توجه به سن، داشتن بیماری های زمینه ای و ... متفاوت  می باشد که برای درمان بیماری هایی از قبیل کبد چرب باید تحت نظر متخصص طب سنتی مصرف شود. از مصرف کاسنی در دوران بارداری بدلیل زایمان زودرس، دوران شیردهی و کسانی که سنگ صفرا دارند بدلیل تحریک ترشح صفرا باید اجتناب کرد.


منبع : معاونت غذا و دارو چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.










جستجو

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...