يكشنبه ٢١ آذر ١٣٩٥ -

به سایت معاونت غذا وداروی خراسان شمالی خوش آمدید



گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۸ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۱۰۷ مورد

تعداد بازدید های دیروز : ۲۵۷ مورد

تعداد بازدید های هفته : ۱۵۹۵ مورد

تعداد بازدید های کل : ۱۵۸۴۸۴ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٣٩٥/٩/١ - ۳۹۳ مورد

مضرات مصرف زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان

يكشنبه ٢٣ خرداد ١٣٩٥ ساعت ٨:٥٢ ق.ظ   ( بازدید : 201 نفر )


دکتر براتی زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی  در این خصوص  بیان کرد: زولبیا و بامیه از انواع شیرینی هایی هستند که در ماه مبارک رمضان مورد استقبال روزه داران قرار می گیرد و جای خود را در سفره افطار باز نموده است و متاسفانه اکثر مردم با انتخاب درست و مقدار مصرف آنها آشنایی ندارند. خرید زولبیا و بامیه از شیرینی فروشیهایی که مجوز لازم بهداشتی را دارند باید انجام گیرد چرا که متاسفانه استفاده از روغن جامد، نیمه سوخته و رنگ های غیر مجاز تهدید کننده سلامت مردم می باشند.

دکتر براتی زاده در ادامه افزو: مقدار مصرف این دو شیرینی باید محدود و در حد رفع نیاز ذائقه ما باشد نه رفع نیاز وعده غذایی، مصرف زیاد آن در وعده افطار سبب افزایش قندو چربی خون شده و تعادل چربی های بدن را خنثی می نماید و از طرفی باعث افزایش فشار خون، چربیهای بدن و بیماری های قلبی و عروقی می شود.

وی در پایان گفت: بهتر است به جای تامین قند کاهش یافته در طول روزه داری آنرا با غلات (نان و برنج) جبران نمائیم و از مواد مصرف مواد چرب و شیرین مثل حلوا، زولبیا و بامیه، گز، سوهان پرهیز نمائیم.


منبع : معاونت غذا و دارو چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.









جستجو

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...