دکتر حسن براتی زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی گفت: با توجه به شروع برداشت محصول خیار از مزارع خراسان شمالی کارگاههای تولید خیار شور در این استان فعال شده اند.
دکتر براتی زاده در ادامه بیان کرد: وجود مزارع وسیع تولید خیار شور و همچنین کارگاههای تولید خیار شور، استان خراسان شمالی را به یکی از قطب های تولید خیار شور تخمیری در کشور تبدیل کرده است.
وی همچنین خاطر نشان کرد: خیار شور تخمیری محصولی است که از خیار تازه، نمک و آب به همراه سبزیجات معطر توسط عمل تخمیر باکتریایی تولید می گردد، این استان دارای تعداد زیادی کارگاه تولید خیار شور با مجوز بهداشتی می باشد. که تحت نظارت معاونت غذا و دارو اقدام به تولید خیار شور تخمیری در کارگاههای بهداشتی می نماید این کارگاهها دارای شناسه نظارت بهداشتی می باشد و محصولات آن در کل کشور عرضه می گردد که مصرف کنندگان می توانند با خاطری آسوده آن را مصرف نمایند.