دکتر حسن براتی زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی خراسان شمالی در خصوص بازدید از چند واحد تولیدی خیار شور بیان کرد: با توجه به فصل تولید خیار شور در استان، در منطقه زوارم شیروان که یکی از قطب های مهم تولید خیار شور در کشور می باشد این بازدید انجام و از نزدیک بر این کارگاهها نظارت گردید و با مسئولین واحد های مذکور در جهت ارتقاء کیفیت محصول تاکید شد.
دکتر براتی زاده در ادامه افزود: در این بازدید از خانه بهداشت روستای زوارم نیز بازدید و تاٌکید بر همکاری شهروندان برای ترغیب کارگاهها ی غیر مجاز و تولیدات خانگی جهت اخذ مجوز های بهداشتی و همکاری با معاونت غذا و دارو داشتند