يكشنبه ٢١ آذر ١٣٩٥ -

تعداد بازدید های کل : ۱۵۴۹۱۴ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٣٩٥/٩/١ - ۳۹۳ مورد

اخبار و اطلاعیه های معاونت غذا ودارو

يكشنبه ٦ اسفند ١٣٩١ ساعت ٢١:١١ ب.ظ   ( بازدید : 1805 نفر )

1- دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا (HpLC) توسط معاونت غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی خریداری و در محل آزمایشگاه کنترل غذا و مرکز تحقیقات ایمنی فرآورده های طبیعی و گیاهان داروئی این معاونت نصب و راه اندازی گردید.

2- دستگاه پیشرفته کروماتوگرافی گازی (GC mass) توسط مرکز تحقیقات ایمنی فرآورده های طبیعی و گیاهان داروئی دانشگاه خریداری گردید.

3- طرح توسعه بنای آزمایشگاه کنترل غذا و مرکز تحقیقات ایمنی فرآورده های طبیعی و گیاهان داروئی در محل معاونت غذا و دارو اجرا گردید.

4- آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در ارزشیابی انجام شده توسط وزارت  مقام سوم دانشگاه های علوم پزشکی سطح سه کشور را کسب کرد.

سیدحسین سیدی

مسئول روابط عمومی

منبع : چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

این مطلب فاقد نظر می باشد.

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...