-

به سایت معاونت غذا وداروی خراسان شمالی خوش آمدید

اهمیت نان و نقش آن در تغذیه

یكشنبه ١ شهریور ١٣٩٤ ساعت ١٢:٤١ ب.ظ   ( بازدید : 2216 نفر )


نان غذای اصلی و پایه مردم بسیاری از کشورهای جهان را تشکیل داده و روزانه قسمت اعظم انرژی، پروتئین، املاح معدنی و ویتامینهای گروه B مورد نیاز آنها را تامین می نماید

دکتر حسن براتی زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی خراسان شمالی در خصوص اهمیت و نقش تغذیه نان اظهار داشت:

نان غذای اصلی و پایه مردم بسیاری از کشورهای جهان را تشکیل داده و روزانه قسمت اعظم انرژی، پروتئین، املاح معدنی و ویتامینهای گروه B مورد نیاز آنها را تامین می نماید. در ایران نیز حدود ۶۵-۶۰ درصد پروتئین و کالری و حدود ۳-۲ گرم املاح معدنی و قسمت اعظم نمک طعام مورد نیاز روزانه از خوردن نان تامین می گردد.

دکتر براتی زاده بیان کرد: نان در دستگاه گوارش نیز نقش مهم دیگری را ایفا می نماید. به علت ساختار اسفنجی، سطح بزرگ را اشغال کرده و همین امر موجب می گردد که مواد غذایی که همراه نان خورده می شوند مانند چربی، گوشت یا پنیر به صورت جذب سطحی با یکدیگر پیوند برقرار نمایند که البته در اثر آن یک پراکندگی خوبی برقرار شده و سطح بیش تری را اشغال می کنند. بنابراین شرایط لازم برای تجزیه مواد در دستگاه گوارش فراهم می گردد.


منبع : سایت قدیم معاونت غذا و دارو چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.










جستجو

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...