-

به سایت معاونت غذا وداروی خراسان شمالی خوش آمدید

رتبه بندی آزمایشگاههای واحد های تولیدی مواد غذایی خراسان شمالی

شنبه ٣ مرداد ١٣٩٤ ساعت ١١:٥٨ ق.ظ   ( بازدید : 672 نفر )


رتبه بندی آزمایشگاههای واحد های تولیدی مواد غذایی

مهندس احمد یزدانی مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی اظهار داشت بر اساس دستورالعمل جدید نحوه ممیزی و تعیین سطح آزمایشگاههای واحد های تولیدی مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی ارسالی از سازمان غذا و دارو به زودی آغاز خواهد شد.

مهندس یزدانی افزود : این برنامه طی بازدید های دوره ای و منظم از کارخانجات مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی انجام  خواهد شد . سطح بندی آزمایشگاههای واحد های تولیدی دارای آثار مثبت فراوانی در امر نظارت بر مواد غذایی خواهد بود.

وی در پایان بیان کرد: از جمله مزایای این طرح یکسان سازی روشهای بازرسی در کل کشور، افزایش فعالیت آزمایشگاههای واحد های تولیدی، ایجاد انگیزه در مسئولین فنی واحد های تولیدی و کمک به امر نظارتی مدیریت های نظارت بر مواد غذایی می باشد.


منبع : سایت قدیم معاونت غذا و دارو چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.










جستجو

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...