رتبه بندی آزمایشگاههای واحد های تولیدی مواد غذایی
مهندس احمد یزدانی مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی اظهار داشت بر اساس دستورالعمل جدید نحوه ممیزی و تعیین سطح آزمایشگاههای واحد های تولیدی مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی ارسالی از سازمان غذا و دارو به زودی آغاز خواهد شد.
مهندس یزدانی افزود : این برنامه طی بازدید های دوره ای و منظم از کارخانجات مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی انجام خواهد شد . سطح بندی آزمایشگاههای واحد های تولیدی دارای آثار مثبت فراوانی در امر نظارت بر مواد غذایی خواهد بود.
وی در پایان بیان کرد: از جمله مزایای این طرح یکسان سازی روشهای بازرسی در کل کشور، افزایش فعالیت آزمایشگاههای واحد های تولیدی، ایجاد انگیزه در مسئولین فنی واحد های تولیدی و کمک به امر نظارتی مدیریت های نظارت بر مواد غذایی می باشد.