توسعه کیفی و کمی آزمایشگاه مواد غذایی را در راٌس برنامه های سال 94 قرار دارد
مهندس احمد یزدانی مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی خراسان شمالی اظهارداشتند: آزمایشگاه کنترل مواد غذایی در ایام نوروز بصورت کشیک فعالیت داشت.این آزمایشگاه 50 نمونه مواد غذایی همچون شیرینی، آجیل، شیر، کباب لقمه، همبرگر را در بخش میکروبی و شیمی مورد ارزیابی قرار داد.
مهندس یزدانی افزود: این نمونه ها شامل نمونه های شکایتی، نمونه های طرح کشوری PMS و نمونه های حاصل از بازرسی کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشت محیط استان از سطح عرضه مواد غذایی بوده است.
وی در پایان بیان کرد: با توجه به شعار سال سازمان جهانی بهداشت " ایمنی از مزرعه تا سفره" توسعه کیفی و کمی آزمایشگاه مواد غذایی را در راٌس برنامه های سال 94 قرار دارد.